Status curent
Nu ești înscris
Preț
1997 lei sau plata in rate
Vrei acces?

Ayurveda si Yoga sunt doua stiinte sacre, inradacinate in traditia vedica indiana si care au ca scop suprem, realizarea ultima sau atingerea starii de iluminare.

Ambele discipline s-au dezvoltat si au mers impreuna timp de milenii, doar societatea moderna a pus accent mai mult pe practica yoga, lasand intr-un con de umbra, stiinta Ayurveda. 

Aceasta, se axeaza pe sanatatea fizica a corpului si pe un mental puternic, putand astfel asigura echilibrul, armonia si tot ceea ce este necesar pentru a sprijini practica yoga si meditatia, in conditii optime. Cursul se desfasoara online 100% si include atat teorie cat si parte practica ce poate fi accesata timp de 365 zile.

Obiectivele cursului

La finalul acestui curs vei putea sa:

  • determini tipologia personala si sa intelegi mai mult despre corpul, emotiile si mentalul tau si felul in care acestea functioneaza
  • construiesti propria ta practica functie de momentul de viata prin care treci sau functie de necesitate
  • tehnici de purificare utile pentru corpul fizic si emotional-mental
  • intelegi mai mult pe cei din jur, felul lor de a fi, de a actiona, indiferent ca acestia fac parte din familie sau din colegii de munca ori subalternii tai. Vei intelege ca nu orice tipologie ayurvedica se potriveste oricarui job, ca beneficiu si vei putea coordona mai bine echipa ta, de exemplu

Continut Curs

Extinde tot