www.cursuripurna.ro este proprietatea SC PURNA Yoga SRL, CUI: 39041529, Nr. Reg. Com. J40/3776/2018, cu sediu social: București, str. Gârlei, nr. 124, camera A, sector 1, denumita in continuare PURNA.RO

Accesand si utilizand cursuri.purna.ro, utilizatorul intelege si accepta automat Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

SC PURNA Yoga SRL, operator de date cu caracter personal, inregistrat sub numarul 35216 in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr.365/2002 privind comertul electronic, si ale cerintelor Ordinului 52/18 aprilie 2002 privind aprobarea cerintelor minime de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal,PURNA.RO va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza PURNA.RO sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si solicitati stergerea datelor.

Data estimata

Perioada necesara preluarii si efectuarii serviciilor on-line: pentru clientii fideli datele pot fi pastrate o perioada limitata de la ultima comanda, pe timp de 12 luni. La expirarea acestei perioade trebuie aplicate prevederile art.6, alin. 1 din Legea nr 677/2001, modificata si completata. Pentru activitatea de marketing direct, aceasta are loc pana in momentul exercitarii dreptului de opozitie.

Confidentialitatea datelor private

Administratorul Site-ului PURNA.RO nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

Acceptarea termenilor

Accesul dvs. si utilizarea  se supune acestor Termeni şi Conditii. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Conditiile care urmeaza.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea PURNA.RO; accesarea sau vizitarea in continuare a PURNA.RO, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare, utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe PURNA.RO inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a PURNA.RO, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Recomandari

Conţinutul PURNA.RO nu poate fi considerat recomandare si nu ar trebui luat in considerare pentru luarea de decizii; intregul sau continut avand rol informativ general, nu particular.

Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

PURNA.RO are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea PURNA.RO si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Ne rezervam dreptul de a:

  • Modifica sau sterge temporar sau permanent website-ul sau orice parte a acestuia fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca PURNA.RO nu este responsabil pentru aesmenea modificari sau stergeri
  • Modifica, sterge sau intrerupe orice software, serviciu sau promotie asa cum sunt promovate pe acest website in orice moment, fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca PURNA.RO nu este responsabil pentru asemenea modificari sau stergeri
  • Modifica aceasta intelegere in orice moment, iar continuarea utilizarii website-ului de catre dvs. dupa aceste schimbari se va supune acceptarii acestor modificari de catre dvs.

Linkuri catre website-urile tertilor

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe PURNA.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

PURNA.RO este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre PURNA.RO. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre PURNA.RO. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Copyright

Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale din acest website si din materialele din acesta sau accesibile prin acesta aparţin SC PURNA Yoga SRL. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website).

Logo-ul PURNA Yoga si Dezvoltare Personala apartine PURNA Yoga SRL si nu poate fi utilizat, copiat sau reprodus in niciun fel fara acordul scris al TUPA ELENA-DANA.

Pentru aceste scopuri “Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale” includ urmatoarele (oriunde si oricand apar si pentru intregul termen al acestora): orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente în orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz in care sunt sau nu inregistrate sau inregistrabile) si inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Proprietarii si colectori de informatii

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor si serviciilor detinute sau operate de purna.ro (colectiv “noi”, “noi”, sau “al nostru).

Limitarea raspunderii

Sub nici o forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune. Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografie scrise pe Site-ul nostru sau in materialele noastre de marketing.

Nu oferim sfaturi profesionale

Informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul PURNA.RO (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. In special, ar trebui sa consulte un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala. Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu fac nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-urilor. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, daune indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indiferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

In limita impusa de lege, PURNA.RO nu poate fi tras la raspundere pentru pierderi indirecte sarezultate, sau pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), ce rezulta din sau in legatura cu folosirea website-ului.

PURNA.RO nu ofera nicio garantie ca functionarea site-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil, sunt lipsite de orice poate fi considerat daunator sau distructiv.

Nimic din Termenii si Conditiile enuntate nu poate fi interpretat ca excluzand sau limitand raspunderea PURNA.RO pentru moartea sau accidentarea personala ca rezultat al neglijentei TUPA ELENA-DANA PFA si/sau Asociatia PURNA Yoga si Dezvoltare Personala sau a angajatilor/colaboratorilor sai.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti  SC PURNA Yoga SRL si angajatii/colaboratorii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile şi toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva SC PURNA Yoga SRL aparute din orice incalcare a Termenilor şi Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.

Anulare

In cazul in care oricare dintre prevederile acestei intelegeri sunt declarate, de catre orice autoritate juridica sau de o alta competenta, nule, anulabile, ilegale sau nonexecutabile in vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autoritati competente, vom modifica acea prevedere intr-o maniera rezonabila de asa natura astfel incat sa se conformeze intentiilor partilor fara a intra in ilegalitate sau, la discretia noastra, prevederile in cauza putand fi scoase din aceasta intelegere, iar prevederile ramase in aceasta intelegere raman in vigoare.

Legi aplicabile si litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale PURNA.RO, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului BUCURERSTI sau Ilfov, dupa caz.

Intelegerea completa

Acesti termeni si aceste conditii impreuna cu alte documente la care se face referinta expres in intelegere includ intreaga intelegere dintre noi in legatura cu subiectul exprimat si inlocuiesc orice intelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: intre noi şi acele aspecte. Orice explicatie orala sau informare orala data de vreuna dintre cele doua parti, nu poate altera interpretarea termenilor si a conditiilor. Prin acceptarea termenilor si conditiilor, nu v-ati bazat pe o alta reprezentare decat cea stipulata in aceasta intelegere si sunteti de acord ca nu veti avea nicio cale de atac cu privire la orice falsa reprezentare ce nu a fost exprimata expres in aceasta intelegere.

Restrictii

Continutul PURNA.RO este protejat prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si este proprietatea proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, veti putea utiliza informatiile si materialele in cadrul Site-ului pentru uz personal. Dvs. nu puteti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor sau pe alte site-uri. Trebuie sa obtineti permisiunea scrisa de la noi inainte de a putea publica, distribui, afisa sau exploata comercial orice material de pe site. Prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate.

Continutul si elementele de grafica ale PURNA.RO, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin PURNA.RO si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul PURNA.RO indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de PURNA.RO de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca PURNA.RO este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe PURNA.RO au doar un caracter informativ si orientativ, si ca PURNA.RO nu poate fi trasa la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care PURNA.RO si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu PURNA.RO, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul PURNA.RO, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al PURNA.RO.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului PURNA.RO sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale;PURNA.RO isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului PURNA.RO in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: info@purna.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre PURNA.RO isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea PURNA.RO, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre PURNA.RO, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. PURNA.RO nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe PURNA.RO a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe PURNA.RO, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca PURNA.RO le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

Subscrieri

Asteptam comentariile dumneavoastra, cu toate acestea nu vom revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate pentru subiecte privind activitatea noastra sau pentru produsele noastre. Speram ca veti intelege ca aceasta politica este destinata pentru a evita posibilitatea de neintelegeri viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de catre personalul nostru s-ar putea parea a fi similara cu ideile prezentate de noi. In consecinta, va rugam sa nu trimiteti orice idei originale creative, sugestii sau materiale. In cazul in care, in ciuda solicitarii noastre, ne trimiteti orice idee, sugestie sau material, acesta devine proprietatea noastra. In cazul in care ne trimiteti ceva pentru noi si este nesolicitat, vom detine in exclusivitate toate drepturile la nivel mondial si vom avea dreptul sa utilizam in mod liber de prezentare pentru orice scop, fara compensare sau notificarea furnizorului.

Forum

Un “forum” inseamna orice camera de chat, discutii, ghidul de revizuire sau alte servicii interactive care figureaza pe oricare dintre site-urile si include ambele placi publice si folderele private. Trebuie sa va inregistrati in conformitate cu instructiunile pe care le veti gasi pe site-urile in scopul de a contribui la orice forum. Este interzisa trimiterea oricarui utilizator al oricarui site din propritate sau personalului nostru, orice material care este abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnioase, defaimatoare, obscene, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau alte de proprietate, sau care ar incalca orice lege in caz contrar. Nu este permisa  utilizarea discutilor intr-o maniera comerciala. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii. Este interzisa postarea materiale cunoscute a fi false. Este interzisa postarea sau transmiterea oricarui material informativ, software-ul sau de alta natura care contine un virus sau alte componente daunatoare. Nu suntem responsabili pentru materialul care apare in orice forum pe Site, cu exceptia materialelor semnate de unul din reprezentantii nostri identificati. Noi nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre utilizatori screening-ul pentru calomnie, obscenitate, invadarea vietii private a incalcarii, drepturi de autor sau marca comerciala, exactitatea sau pentru orice alt motiv. Noi pastram totusi dreptul de a modifica sau elimina mesaje sau alte materiale pe care le consideram a fi inacceptabile, ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale pentru orice alt motiv. Indiferent daca sunt sau nu, vom modifica sau elimina astfel de material, utilizatorul ramanand singurul responsabil pentru continutul mesajelor lor sau postari.

Politica AntiSpam

Confidentialitatea datelor private

PURNA.RO nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

*Cum puteti sa nu mai primiti e-mail de la noi?

Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi.

Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat.

Angajamentul nostru: purna.ro este impotriva trimiterii de spam.

Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

1) datele si identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si

2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si

3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

Limitarea raspunderii

PURNA.RO nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. PURNA.RO va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

PURNA.RO nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul PURNA.RO si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului PURNA.RO.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul PURNA.RO sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, PURNA.RO nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul PURNA.RO, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca PURNA.RO este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca PURNA.RO este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca PURNA.RO este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora PURNA.RO si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al PURNA.RO, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe PURNA.RO si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Inregistrare

La discretia noastra, putem sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.

Termeni

Informatii, servicii, produse si materiale aflate pe PURNA.RO sunt furnizate “ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes listate pe acest site, precum si cele care sunt prevazute in produsele noastre sau ale participantilor la evenimentele noastre. Singura exceptie o reprezinta garantiile de satisfactie si de absolvire, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-ului nostru. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-urile noastre vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-urile sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc. Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs. Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

Important

Atunci cand abordeaza aspectele de sanatate, anti-aging, dezvoltare personala, yoga, etc. PURNA.RO, clipuri video, buletine de stiri sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs. sau de a va ajuta sa va dezvoltati personal. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine rezultate folosind oricare dintre ideile noastre, clasele, evenimentele sau recomandarile noastre. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor scontate, depinde de o serie de factori, ce difera in functie de indivizi. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si sanatate. Orice declaratii anticipative prezentate pe PURNA.RO sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca nu facem nicio garantie ca nu oferim consiliere medicala, psihologica, emotionala sau de alta natura conexa cu activitatea noastra.

Acordul parintilor

PURNA.RO este adresat adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani. Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiilor lor de internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, la discretia noastra, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut. Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

Continut matur

Pe PURNA.RO, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca PURNA.RO.

Livrarea produselor si serviciilor

Programele si Produsele purna.ro se livreaza fizic si/sau electronic.

Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti

Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 14 zile, din orice motiv. Dupa perioada de 14 zile de la achizitionare se poate renunta la programul de membership prin simpla neplata sau prin trimiterea unui mesaj la pagina de suport dedicata membrilor. In acest caz banii nu se vor returna.

Confidentialitatea si neconcurenta

Utilizatorii PURNA.RO este necesar sa inteleaga ca instrumentele, procesele, strategiile, materialele si informatiile de pe PURNA.RO sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a PURNA.RO, a materialelor cu proprietate intelectuala de catre dumneavoastra sau de reprezentantii dvs. este interzisa si se vor cere despagubiri complete in instanta.

Cursuri generale si de formare instructori yoga, acreditati international de Yoga Alliance USA

Odata inregistrat, cursantul se obliga sa participe la intregul curs, prezenta fiind obligatorie la toate cursurile, conform calendarului afisat pe site.
Intrucat orice practica yoga necesita o stare mintala buna, nu sunt acceptate persoane cu probleme mintale la cursurile noastre. Pentru cursurile de instructori este necesara prezentarea unui certificat eliberat de un medic competent. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a respinge d ela cursurile noastre, persoanele care nu sunt apte mintal, conform certificatului eliberat de medicul competent.
Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala, caz in care este necesar un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului, dupa acest termen, taxa de participare fiind nereturnabila.
In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului, care pune in imposibilitate participarea, taxa nu va va fi returnata, dar se ofera posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni persoana poate fi reprogramata la un alt curs intr-o perioada de maxim 12 luni; in cazul sarcinii persoana poate fi reprogramata la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 18 luni. Si in aceste situatii, este necesar un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.
Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului, iar practica personala in afara studioului, se face pe raspundere personala. Pentru inscrierea la curs este necesara o stare generala optima a sanatatii, pe care clientul si-o asuma chiar la inscriere. Prin aceasta inscriere, fiecare participant isi accepta si isi da acordul privind recomandarea noastra si confirma faptul ca este apt din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca este de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ar putea-o dobanditi in timpul cursului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Pe durata cursurilor se vor face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept PURNA Yoga, astfel incat sa poata fi folosite in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile se considera automat acordul fiecarei persoane participante, privind aparitia in aceste materiale. In cazul in care nu se doreste acest lucru va trebui sa primim o notificare scrisa in acest sens pe adresa de mail info@purna.ro

Frecventarea programului de formare profesionala pe intreaga perioada este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie si absenta conduce la pierderea dreptului cursantului de a sustine examenul de absolvire. In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului, limita de absenta este de maxim 1 zi pe durata intregului curs, participantul obligandu-se sa aduca o scutire medicala eliberata de un medic competent.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor se considera automat ca orice cursant a citit, inteles si acceptat continutul acestui curs.

Shop

Conditii de utilizare

Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic sau pe mail. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

Dreptul de autor

Pentru a respecta Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996), preluarea materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo, imagini) total sau partial se va face cu link direct catre aceasta pagina, pastrand astfel sursa de provenienta si numele autorului. Orice preluare neautorizata reprezinta o incalcare a drepturior de autor!

Datele clientului

Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces pe site-ul www.purna.ro ii revine utilizatorului, acesta fiind direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il foloseste pentru accesul pe contul www.purna.ro.

www.purna.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Plata, facturarea si livrarea

Factura pentru serviciile comandate va fi trimisa electronic, prin email, in termen de maxim 30 zile de la incasare.

BENEFICIAR este persoana fizică sau juridică care se angajează în urmarea programului susținut de prestator sau în achiziția produselor sau serviciilor oferite de PRESTATOR, în urma achitării contravalorii menționate pe pagina de vânzare sau în secțiunea Prețul și Modalități de Plată.

Având în vedere că :

  • PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI un curs de formare în vânzări online hobby;
  • BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea cursului

au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

Obligațiile PRESTATORULUI

⦁ Să ofere produsele/serviciile solicitate în cele mai bune condiții.

⦁ Să respecte confidențialitatea și termenele de realizare.

⦁ Să verifice prezența la cursurile online.

⦁ Să ofere acces la cursul online şi după desfăşurarea lor.

⦁ Să asigure livrarea produselor comandate prin curier sau alta modalitate, acceptata de beneficiar.

Obligațiile BENEFICIARULUI

⦁ Să achite prețul convenit pentru produsele/serviciile contractate.

⦁ Să participe la toate orele de curs online susținute de prestator pentru cursurile online vândute.

Prețul și Modalități de Plată

⦁ Prețul contractului este cel prezentat pe pagina de vânzare pentru produsul/serviciul respectiv și se achită integral în momentul plasării comenziil, la cursul valutar din data plății al băncii care a emis cardul bancar. Pentru plata în rate (dacă este cazul), se va achita contravaloarea primei rate în momentul comenzii și celelalte rate, la termenele comunicate de către Prestator.

⦁ Pagina de vanzare va fi denumita orice pagina a subdomeniilor: www.purna.ro sau www.danatupa.ro

⦁ Prețul se poate achita online cu card de credit, sau prin transfer bancar.

⦁ Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul Prestatorului (conform extrasului de cont).

⦁ În cazul neachitării la timp a serviciilor contractate, Prestatorul este absolvit de obligația acordării serviciilor de instruire online sau de livrarea produselor comandate.

⦁ În cazul retragerii din program a Beneficiarului, acestuia nu i se restituie nici o suma din prețul achitat.

Încetarea și Rezilierea

Încetarea și rezilierea intervin:

⦁ În cazurile de forță majoră care constă în orice situații sau evenimente imprevizibile și independente de voința părților contractante, ceea ce face ca îndeplinirea obligațiilor contractuale să se amâne cu durata de persistență a situației sau a evenimentului considerat ca atare, de exemplu accidente soldate cu handicap psiho-motor, deces sau catastrofe naturale.

Dispozitii Finale

⦁ Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra programului, modelelor de curs, precum și a oricărui material folosit de formatorii incluși în programul de formare, în timpul procesului de formare sunt protejate de legislația în domeniul proprietății intelectuale, iar încălcarea acestora atrage dupa sine sancțiunile prevăzute de lege.

⦁ Orice alte acorduri ulterioare, indiferent că sunt în formă orală sau scrisă, nu produc nici un fel de efecte juridice între părți.

⦁ Părțile se obligă să nu transmită în nici un fel către terți, drepturile și obligațiile lor rezultate din acești termeni și condiții.

⦁ Eventualele litigii între părți se vor rezolva pe cale amiabile sau în cazul când această alternativă eșuează, ele vor fi soluționate de către instanța competentă.

⦁ Prestatorul nu este responsabil de interpretarea informațiilor oferite în curs de către beneficiar realizate după încheierea perioadei de curs.

Politica de retur/anulare

În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau seriviu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.