Status curent
Nu ești înscris
Preț
297 lei
Vrei acces?

Privire de ansamblu

Somnul este unul dintre cele mai importante chei ale sanatatii, regenerarii fizice, emotionale si mentale. El este important atat pentru creier cat si pentru detoxifierea la nivel celular-neuronal, la fel de mult cum este important pentru latura sa spirituala, daca ne intereseaza acest aspect.

Cursul de fata cuprinde atat teorie, sub forma de video cat si sesiuni practice, in format audio/video, la care ai acces timp de 180 zile din momentul platii.

Obiectivele cursului

La finalul acestui curs vei putea:

  • avea o rutina personala zilnica si care, sa te ajute sa dormi mai bine
  • experimenta practic, tehnici de relaxare profunde, menite sa elimine tensiunile si stresurile fizice, emotionale si mentale, in mod natural 100%
  • sa reglezi activitatea organelor interne si imbunatatesti digestia
  • aduce, pe langa relaxare, creativitatea si capacitatea de a medita si vizualiza ceea ce iti doresti, stiut fiind ca aceasta activitate de vizualizare meditativa poate patrunde rapid in mintea subconstienta pentru a manifesta ceea ce ne dorim, rapid, activand emisfera cerebrala dreapta si sa invatand cum sa permiti sistemului nervos parasimpatic sa preia controlul.
  • stapani secretele unei vizualizari meditative sanatoase, ecologice din punct de vedere karmic si fara efecte negative asupra propriei persoane sau a celor din jur

Continut Curs

Extinde tot
Conținut Secțiune
0% Completat 0/1 Pasi
Conținut Secțiune
0% Completat 0/2 Pasi
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}