Status curent
Nu ești înscris
Preț
835 lei daca nu este oferta activa
Vrei acces?

Privire de ansamblu

Somnul este unul dintre cele mai importante chei ale sanatatii, regenerarii fizice, emotionale si mentale. Important pentru creier si detoxifierea la nivel celular-neuronal, la fel de mult cum este important pentru latura sa spirituala, daca ne intereseaza acest aspect.

Pentru doritori si cei care doresc sa aprofundeze latura spirituala a somnului constient, Nidra este una dintre caile complexe si, desi in mod aparent, pasiva, este extrem de profunda si ne invata cum sa stapanim arta somnului.

Cursul cuprinde atat teorie, sub forma de video cat si sesiuni practice, in format audio, la care ai acces timp de 365 zile din momentul platii. Cursul il poti parcurge in ritmul tau, in orice zi a saptamanii, cand esti acasa sau in vacanta, intrucat nu implica asistenta sau ghidare si nici intalniri de lucru sau suport.

Obiectivele cursului

La finalul acestui curs vei putea:

  • experimenta practic, tehnici de relaxare profunde, menite sa elimine tensiunile si stresurile fizice, emotionale si mentale, in mod natural 100%
  • sa reglezi activitatea organelor interne si imbunatatesti digestia
  • aduce pe langa relaxare, creativitatea si capacitatea de a medita si vizualiza ceea ce iti doresti, stiut fiind ca aceasta activitate de vizualizare meditativa poate patrunde rapid in mintea subconstienta pentru a manifesta ceea ce ne dorim, rapid, activand emisfera cerebrala dreapta si sa invatand cum sa permiti sistemului nervos parasimpatic sa preia controlul.
  • stapani secretele unei vizualizari meditative sanatoase, ecologice din punct de vedere karmic si fara efecte negative asupra propriei persoane sau a celor din jur

Continut Curs

Extinde tot
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}