Status curent
Nu ești înscris
Preț
445 RON
Vrei acces?
This curs is currently closed

Privire de ansamblu

Somnul este unul dintre cele mai importante chei ale sanatatii, regenerarii fizice, emotionale si mentale. Important pentru creier si detoxifierea la nivel celular-neuronal, la fel de mult cum este important pentru latura sa spirituala, daca ne intereseaza acest aspect.

Pentru doritori si cei care doresc sa aprofundeze latura spirituala a somnului constient, Nidra este una dintre caile complexe si, desi in mod aparent, pasiva, este extrem de profunda si ne invata cum sa stapanim arta somnului.

Cursul cuprinde atat teorie, sub forma de video cat si sesiuni practice, in format audio, la care ai acces timp de 180 zile din momentul platii.

Obiectivele cursului

La finalul acestui curs vei putea:

  • experimenta practic, tehnici de relaxare profunde, menite sa elimine tensiunile si stresurile fizice, emotionale si mentale, in mod natural 100%
  • sa reglezi activitatea organelor interne si imbunatatesti digestia
  • aduce pe langa relaxare, creativitatea si capacitatea de a medita si vizualiza ceea ce iti doresti, stiut fiind ca aceasta activitate de vizualizare meditativa poate patrunde rapid in mintea subconstienta pentru a manifesta ceea ce ne dorim, rapid, activand emisfera cerebrala dreapta si sa invatand cum sa permiti sistemului nervos parasimpatic sa preia controlul.
  • stapani secretele unei vizualizari meditative sanatoase, ecologice din punct de vedere karmic si fara efecte negative asupra propriei persoane sau a celor din jur
  • avea cunostinte despre latura spirituala a Nidra Yoga, daca ai ales varianta Gold sau Premium. Pentru toti cei care doresc si sunt fascinati de latura spirituala si de posibilitatea de a explora, Nidra este considerata una dintre cele mai avansate cai de practica yoga, ce faciliteaza obtinerea treptata a starii de somn constient si o stare de traire in prezent, imbunatatita
  • daca ai ales varianta Premium, vom lucra impreuna timp de 4 saptamani suplimentar, live si vei invata cum sa ghidezi o sesiune de relaxare, vei avea teme de facut saptamanal si vei putea astfel monitoriza progresul tau in arta de a preda tehnicile de relaxare ghidate.
    La finalul ultimului modul Premium, vei putea obtine certificare YACEP, Yoga Alliance USA, in urma unui examen.
    ***Important: in cazul in care nu vei lua examenul cursului Premium sau nu vei putea sa il dai in timp util (ultima duminica a cursului, ora 23.59), il vei putea relua contra cost, pentru 250 lei.

Continut Curs

Extinde tot
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}